Slide background

Uw bruiloft op de plek van uw keuze!

Maak van deze speciale dag een buitengewone belevenis.

Slide background

Ik bevestig graag uw JA woord.

Als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, op een locatie van uw keuze.

Jullie huwelijksceremonie…

Sinds 2000 ben ik werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en kan ik samen met jullie ervoor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “jullie” wordt! Hoe groots of intiem jullie die dag ook invullen het gaat om maatwerk.

Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis die je wilt beleven en dat gevoel wil je delen. Het moment van de dag is natuurlijk het voltrekken van het huwelijk, de huwelijksceremonie. Als je alles zelf voorbereidt en zorgvuldig regelt waarom zou je dan juist DAT romantische hoogtepunt, de ceremonie en het uitspreken van het Jawoord overlaten aan iemand die je door de gemeente wordt toegewezen?

Door te kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar, kun je de huwelijksvoltrekking een eigen eerbetoon aan jullie liefde laten worden. Geen toeristische informatie over de gemeente, de historie van de trouwzaal of de glas-in-lood ramen, maar een persoonlijk en sprankelend verhaal over jullie verbinding.

Respectvol, persoonlijk, met diepgang, humor en verrassend. De kers op de taart!

Gun jezelf meer dan een standaard Jawoord en wie weet zeggen wij dan “JA”  tegen elkaar. Kies daarom jullie persoonlijke trouwambtenaar.

Contact

Het huwelijk van bruidspaar Uffing,

“Onze onvergetelijke dag begon met een stralende zon in de prachtige tuin van huize Vossendel. De spontane en enthousiaste ambtenaar van de burgerlijke stand Jacqueline Reijers voltrok het huwelijk in een ontspannen en gezellige sfeer. Na de “plechtigheid” hebben we ter plaatse de bruidsreportage gemaakt terwijl onze gasten genoten van een lunch in de grote tuin aan het water. Alles was perfect geregeld waardoor wij nog steeds terugkijken op een geweldige dag!

Lees meer ervaringen